Klik om foto's van Mirjam van Dam te bekijkenKlik om filmfragmenten van Mirjam van Dam te zienKlik om Mirjam te horen zingen
logo Mirjam van Dam
> Door de Nacht klinkt een lied
> Dead Singers Society
> Rob Agerbeek Trio
> Doctor Bernard Swing Orchestra

Doctor Bernard Swing Orchestra

Mirjam van Dam is als een vis in het water bij Doctor Bernhards Swing Orchestra. In haar programma ELLA, liet ze al haar liefde voor jazz horen. 'Swing is zeg maar echt haar ding', en veel swingender dan dit kan je het niet krijgen!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klarinettist en huisarts Bernard Berkhout startte ruim 2 jaar geleden zijn nieuwe muzikale jazz project: Een jaren 30 swing orkest met louter beroepsmusici die de ideeŽn en arrangementen van jazz legende Benny Goodman ten gehore brengen. Op weergaloze wijze worden de luisteraars door Berkhout en de zijnen door de Swing Orchestra meegenomen op een muzikale rondreis door de jaren dertig waarbij de swingmuziek de huidige recessie fijntjes verbindt met die uit de "great depression" in de jaren dertig van de vorige eeuw.
Bron: your way of life

De livemuziek van Doctor Bernard and his Swing Orchestra leent zich perfect om de Lindy hop te ontdekken of er met je partner lustig op los te dansen. Onder leiding van Bernard Berkhout brengt het 16 man sterke orkest authentieke swingnummers van de bovenste plank.
Bron: Paard van Troye

De maandelijkse Lindy Hop Dance In met live muziek van Doctor Bernard Swing Orchestra. Te gek event mede door de frisse sound, mooi uitgewerkte arrangementen en het enthousiasme van deze zeer gedreven musici.
Bron: Facebook Event pagina

Kijk in Mirjam's agenda voor de speeldata van Doctor Bernard Swing Orchestra.

Mirjam van Dam met Doctor Bernards OrchestraMirjam van Dam met Doctor Bernards Orchestra