Klik om foto's van Mirjam van Dam te bekijkenKlik om filmfragmenten van Mirjam van Dam te zienKlik om Mirjam te horen zingen
logo Mirjam van Dam
> Door de Nacht klinkt een lied
> Dead Singers Society
> Rob Agerbeek Trio
> Doctor Bernard Swing Orchestra

DEAD SINGERS SOCIETY of de Dode Zangeressen Club

Whitney Houston, Amy Winehouse, Billie Holiday, Etta James, Janis Joplin, Judy Garland...
Allemaal wereldberoemde zangeressen!
Dode zangeressen.
Allen ten onder gegaan aan hun eigen roem, en aan drugs.
Roem moet wel een niet te dragen lot zijn.
Roem en drugs lijken wel een stel.
Het is slechts aftellen tot de volgende grote ster er een eind aan maakt (al of niet per ongeluk). Dan zal ze ook mogen toetreden tot de Dode Zangeressen Club.
Bekijk fragmenten uit de voorstelling

Reactie uit het publiek:
"Ik kende je niet en was zeer verrast. Fantastische zang en een heerlijke vrouw om te zien en mee te maken. Goed getimed en zuiver met een enorm inlevingsvermogen."
Lees de hele reactie die Mirjam per mail ontving >> (pdf)


Recensies voorstelling & CD Dead Singers Society
JazzFlits >>
Muziekwereld >>
bekijk fragmenten van de Dead Singers Society >>
luister naar de CD Dead Singers Society >>

Mirjam van Dam, Nederlandse zangeres, is veel te gezond, gesetteld en verantwoordelijk voor zo’n gevaarlijk en succesvol artiestenbestaan.
Maar daar legt ze zich niet bij neer!
In deze komische muzikale show haalt ze alles uit de kast om haar idolen te doorgronden en zich aan hun levens te spiegelen. Ze gaat tot de bodem voor die Eeuwige Roem! Nou ja, bijna tot de bodem... Want echt dood wil ze nog niet.

In de ‘Dode Zangeressen Club’ worden Whitney Houston, Amy Winehouse en Billie Holiday en al die anderen tot leven gewekt, en probeert Mirjam zichzelf te ontworstelen aan de realiteit van haar eigen suffe bestaan.
Of ze daarin slaagt is maar de vraag, maar het staat wel garant voor prachtige ballads, swingende songs en droog-komische scenes.

logo van Kapitein Producties - impressariaat en Evenementenbureau Boek deze voorstelling via Kaptein Producties
Paul Kaptein: +31(0)6 55773160
paul@kapteinproducties.nl


voorkant van Mirjam's nieuwe CD: Dead Singers SocietyDe CD Dead Singers Society is geproduceerd door platenlabel Gutman records. Wil je Mirjam's nieuwe CD hebben? Dat kan natuurlijk! Mirjam verkoopt ze direct na iedere voorstelling. Of stuur een mailtje naar Mirjam en je hebt hem binnenkort in huis.


Mirjam van Dam maakte al twee goed ontvangen solo programma’s: How to get rid of Bette Midler, en ELLA. Haar muziektheater is bijzonder origineel door de mix van muziek met een verhaal en humor. Ze is zeer breed georiënteerd en zingt van jazz tot klassiek. Momenteel is ze vaste zangeres bij Doctor Bernard & his Swing Orchestra.

Tekst en zang: Mirjam van Dam
Regie: Peter Eversteijn
Pianist: Ed Boekee
Techniek: Robbert Blok

Mirjam van Dam seizoen 2013 -2014 :: DEAD SINGERS SOCIETY of de Dode Zangeressen ClubMirjam van Dam 2013 -2014 :: DEAD SINGERS SOCIETY of de Dode Zangeressen Club